Over ons

Ons verhaal

Het herenhuis werd gebouwd in 1905, in volle ‘Belle Epoque’ periode. Een periode van vrolijkheid en vernieuwing. Door de inspanning van Leopold II ontpopte Oostende zich tot een mondaine badplaats met wereldfaam. We willen met Leopold5 een beetje teruggaan naar deze bruisende tijd.

Leopold5 is een uniek concept van vier appartementen in een oud, maar volledig gerestaureerd herenhuis, daterend van 1905. Het staat klaar om u te laten genieten van een oase aan rust, ruimte en luxe.

Centrum van Oostende

Het is gelegen in het centrum van Oostende op wandelafstand van zee en strand, casino, winkelcentra en vele fijne restaurants. Bent u op zoek naar een ‘tweede thuis aan zee’ met volledige privacy en het comfort van hotelservice, dan kan u de keuze maken tussen één van de vier appartementen die voorzien zijn van alle modern comfort.

Vanuit je living heb je een prachtig zicht op het Leopoldpark met het gekende bloemenuurwerk. Wenst u te genieten van een culturele activiteit, dan is het totaal vernieuwde cultuurcentrum “De Grote Post”, vlak naast de deur, misschien een uitgelezen kans. Voor liefhebbers van moderne kunst is ‘Mu.ZEE’ slechts op wandelafstand.

Persoonlijke code

Na reservatie wordt een persoonlijke code toegestuurd waarmee u het huis en het appartement kunt binnengaan. Zo zijn we ervan overtuigd dat uw verblijf bij ons een onvergetelijke ervaring zal worden waar u volledig tot rust zal komen. Genieten zal je!


Bekijk ook ons Youtube Kanaal: